dilluns, 18 de febrer del 2008

NOU COMUNICAT DE JUNTS PER BENEIXAMA.

L'Agrupació d'Electors Junts per Beneixama, després d'acusacions tan greus com les que hi ha a la nova nota informativa del Partit Popular de Beneixama, es veu obligada a manifestar el següent:

- Junts per Beneixama no ha pretés, ni pretén, ni pretendrà mai convertir el Ple Municipal en un mitin. Nosaltres de mitin en vam fer un durant la campanya electoral i, de moment, encara no hem pensat fer el segon. Si el fem, no el farem al Saló de Plens, tornarem a fer-lo a l'Auditori Municipal.

- Junts per Beneixama encara no ha convocat ni convoca les sessions del Ple Municipal; les convocatòries que reben els nostres regidors les fa la Senyora Alcaldessa. El nostre Grup Municipal no afig res a cap convocatòria; com a part de l'Equip de Govern consensua els temes a tractar en el Ple amb l'altre grup d'aquest Equip, el PSOE.

- Junts per Beneixama troba molt greu l’afirmació del PP, en la que diu que van rebre “falaces acusaciones”. Nosaltres no hem acusat a ningú de res. Sols hem llegit un punt d’una sentència judicial i nombroses notícies de premsa i ràdio. JPB no va redactar la sentència, ni la va fer pública, ni va escriure les notícies als periòdics, ni va fer cap declaració,

- Junts per Beneixama no intenta desviar l'atenció sobre res, molt menys tapar res, i menys encara, ni una cosa ni l'altra, si es tracta de temes municipals. Sobre “hechos inauditos”, nosaltres, fins ara només hem assistit a un: l'abandó del Ple per part dels regidors del PP, però, vista la seua actitud, estem segurs que en vorem més.

- Sobre clamors hi ha almenys dos. Quan Junts per Beneixama reuneix als seus membres i simpatitzants també se sent un clamor sobre els comentaris, actituds i comportaments del Grup Popular Municipal. Estem empatats a clamors.

- El Partit Popular de Beneixama diu que “está harto” de la situació actual de l'Ajuntament de Beneixama. Si governara el PP en serien uns altres els farts, però no actuarien igual com estan actuant ells.

- L'Agrupació d'Electors Junts per Beneixama es va presentar a les eleccions per participar, aportant nous punts de vista, en la vida municipal. Hi ha gent, de Beneixama, que ens va votar, i ací estem: participem en el govern municipal, anem als Plens, escoltem, opinem i fem el nostre treball a l'Ajuntament el millor que podem. I en el futur continuarem fent el que podrem. Malgrat que el PP sempre ens diga no a tot .

- Junts per Beneixama du huit mesos a l'Ajuntament, ha gestionat el que ha hagut de gestionar, ha pres les iniciatives que ha cregut que devia prendre i participa en el Govern Municipal amb accions que creu poden beneficiar al poble de Beneixama. Però, durant aquestos mesos també ha dedicat molt de temps a assabentar-se del funcionament de l'Ajuntament, de tota la seua burocràcia i parafernàlia legal,... i ha deprés moltes coses referents a la gestió, a l'acció de govern i a iniciatives municipals. Per exemple, sap qui s'ha ocupat d'algunes àrees de gestió que ara li corresponen a JPB durant els quatre anys anteriors i sap com ha gestionat aquestes àrees ; és comprovable la seua gestió. Sabem la gestió que s'ha fet de la Biblioteca Municipal, de les condicions del Museu Etnogràfic i dels Albergs Municipals, ho coneixem tot sobre la teoria de les subvencions “prácticamente concedidas”, de les promeses telefòniques, de les compensacions virtuals que en ningun paper estan signades...
Marián Rivas, en les seues declaracions, no deuria atribuir-nos a nosaltres comportaments que li són propis.