dimecres, 24 de setembre del 2008

FESTES DE MOROS I CRISTIANS EN HONOR DE LA DIVINA AURORA.


La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Beneixama ha fet una valoració molt positiva de com s'han desenvolupat aquestes festes de l'any 2008.
Des del Concert de Música festera del dia 4 fins a l'últim dia de danses, les activitats festives s'han desenrotllat de manera molt correcta. El concert, monogràficament dedicat al pasdoble i als músics locals, va resultar original i molt entretingut. La presentació que feu Adelaida, magnífica, contant-nos dades molt interessants sobre la música i els músics.
La mascletada de la moguda de les músiques, una gran mascletada, acompanyada d'una bona organització de l'acte i de l'espai, que va facilitar l'acte mateix i el dotà de majors mesures de seguretat per al públic.




Aquesta seguretat s'ha vist reforçada amb diferents i nombrosos agents durant totes les festes, desenvolupant-se la major part dels actes sense cap problema greu i amb normalitat.
I enguany, també hem escoltat les ambaixades amb bon so sense molts dels problemes que altres vegades ens havia donat la megafonia.
Unes bones festes, on hem recollit felicitacions i també opinions crítiques, que serviran per millorar-les el proper any.
Des de la Regidoria de Festes, gràcies a tots per la col.laboració i per la participació.