dimarts, 21 d’octubre del 2008

ASSEMBLEA GENERAL DE TARDOR

El passat cap de setmana, l’Agrupació d’Electors Junts per Beneixama, va celebrar la seua assemblea general de tardor.

A un reconegut recinte natural i gastronòmic dels voltants i amb el menjador ple de gom a gom, es van reunir els membres de Junts per Beneixama per fer un repàs als temes que en aquestos moments són preocupants per al nostre poble.


Diferents temes mediambientals són les preocupacions que van mostrar bona part dels assistents a la cita: actuacions que deterioraran un poc més el nostre entorn, cas de no parar-les, i actuacions que calia haver parat en el passat i no es va fer. Ara, el que hi ha són comentaris malintencionats i promeses que s’han quedat en promeses i mai més s’ha sabut res d’elles.


L’equip de govern actual, millor dit, l’Ajuntament al complet de Beneixama, hauria de ser intransigent i radical amb totes aquelles actuacions que afecten al medi natural del nostre poble i terme municipal. Cap permís per a tot allò que supose una agressió i control absolut per a totes les activitats que ja estan en marxa.


La reunió, que va estar acompanyada d’un dinar lleuger, va servir per facilitar als assistents les paperetes del número de loteria que ha de ser el gros d’aquest Nadal. A l’Agrupació li agradaria molt que compartirem aquest premi tots junts.