diumenge, 9 de novembre del 2008

INTERCANVI




Ahir a la vesprada, a les set i a La Rata Cellarda, va tenir lloc la presentació del llibre "Intercanvi" de Josep Martínez Sanchis.
Un nombrós públic va omplir el local de gom a gom i va participar de l'acte: la Regidora va fer un breu discurs de presentació recordant que la novel.la ja havia rebut el premi ciutat de Xàtiva de narrativa 2007 i que l'autor també té enllestit un nou treball literari, en aquest cas sobre el poeta Pastor Aycart.

Francesc Sarrió fou l'encarregat de la presentació del llibre amb un discurs breu i amé: incidí en els aspectes literaris de l'obra presentada, remarcant la importància de tractar-se d'una novel.la publicada en valencià, enllaçant també amb l'obra de Pastor escrita, fa ja més d'un segle, en la mateixa llengua.


L'autor, Josep Martínez, va relatar el procés de creació de l'obra, les motivacions que l'han dut a escriure-la i la influència que ha tingut la literatura juvenil, devorada amb fruïció durant la infància, en la seua formació com a escriptor.


Un breu torn de preguntes, que va desvetlar la relació dels escacs amb els nombrosos viatges a Paris de l'escriptor, amb INTERCANVI d'allotjaments inclòs, va tancar l'acte.


No cal dir que, a continuació, l'autor va signar els llibres que el públic assistent havia comprat allí mateix, esgotant pràcticament l'edició.