divendres, 24 de desembre del 2010

LOTERIA DEL "NIÑO"


Aquest és el bitllet de loteria que tindrà el premi gros el proper sis de gener.
En queden pocs, doneu-se pressa o no arribareu a temps.

LOTERIA DE NADAL


Ens ha tocat la loteria! Què no ho sabíeu?
Ens han tocat 6€ per cada euro invertit, si teniu un dècim, us n'han tocat 120€.
Els dècims es poden cobrar a qualsevol administració. Les paperetes a la Caixa Rural.
Podeu canviar-les per loteria del "Niño". Què igual toca, eh!

dimarts, 21 de desembre del 2010

POESIA



Aquest cap de setmana ha estat ple d'activitat, en algun cas de massa activitat.
Ha tingut lloc el lliurament dels premis del XXV Concurs de Poesia Pastor Aicart, vint-i-cinc ja. Manuel fou el presentador de l'acte al qual van assistir els dos premiats, José Pejó i Amando García. La presidenta del jurat, Raquel, l'alcaldessa i la regidora van lliurar els premis i, després, l'actuació de Paco Damas acompanyat de deu persones de Beneixama que van recitar altres deu poemes de Miguel Hernández, i un vi d'honor per a tots els assistents, van tancar l'acte.
Els premiats van llegir els seus poemes, amb dedicatòria inesperada, per part del guanyador, i sorprenent al conèixer els motius i les formes que havien motivat haver-lo escrit.
La regidora va recordar també, amb motiu d'aquests 25 anys, a Joan Navarro Luna "Palloc", incitador de l'acte homenatge al poeta que tenia lloc al cementeri, en 1982 fou el primer, abans de començar el que ara és el concurs de poesia, llegint uns fragments d'un parell de cartes que "Palloc" dirigia en aquells anys a un bon amic.
Hi havia gent, però, l'estructura de l'acte, s'ha preparat pensant en que fora accesible al gran públic, que no ha assistit. I li hauria agradat! No tant als detentadors de la definició de "vida de poble", no solen assistir, i no els agraden aquests tipus d'activitats. A ells els agraden les seues activitats i la seua definició de "vida de poble".
El diumenge també vam poder assistir a l'actuació del Cor, amb el seu tradicional concert de Nadal.
Malauradament, també hem hagut de participat en una activitat inesperada i trista. Acompanyem en el dol a Pepe Toni i la seua família.