divendres, 20 de juliol del 2012

MANIFESTACIÓ 19-J A ALACANT.

Hem estat a la manifestació d'Alacant junt a molta altra gent: sindicats, partits polítics, (el PP crec que no ha anat), ensenyants, sanitaris, bombers, policies i gent de tot tipus, de totes les edats. 

Hem començat a les escales de l'IES Jorge Juan i per Alfonso el Sabio i la Rambla hem arribat a l'Esplanada. Els carrers per on passava estaven de gom a gom. Hem retornat pel mateix recorregut fins a l'eixida i encara estaven començant els últims. Hi havia moltíssima gent, crec que més que quan la de la guerra d'Irak d'Aznar.

Tots som contraris a la reforma laboral, a les retallades en sanitat i educació, a les retallades per a la dependència, a que paguen la crisis els qui no són culpables i s'escapen els defraudadors, els lladres, els banquers, els especuladors, els polítics impresentables i vividors,... i estem segurs que no és l'única manera d'eixir d'aquesta crisi, és la que ells ens imposen.

Mariano no ha assistit, igual que no ha assistit este matí al Parlament a defensar la seua última brutal retallada. Estaria "treballant" al seu despatx.

Carrer Alfonso el Sabio.


Carrer Alfonso el Sabio.


Quasi tots els bombers estaven allí.


La Rambla.



dijous, 19 de juliol del 2012

MANIFESTACIÓ.

CONTRA LES RETALLADES DE MARIANO.

MANIFESTACIÓ A ALACANT

DIJOUS 19 DE JULIOL. 20 H. IES JORGE JUAN.