dissabte, 19 d’octubre del 2013

MARCEL·LÍ SARRIÓ AMORÓS

El dimecres 9 d'octubre de 2013 vam participar de la Cinquena Marxa recordant Marcel·lí. Beneixama-Sanxet-Cabeço Gordo-Sanxet- Beneixama. El Grup de Muntanya, els dolçainers, la Muixaranga i la quatribarrada. El dinar entre amics, la paella de verdures tan bona; de verdures, sí, amb el toc especial del cuiner. I el record de l'amic ja desaparegut, Marcel·lí.

https://www.facebook.com/photo.php?v=571078719607924



EL DEBAT EDUCATIU.

Són temps difícils, de crisi (No és una crisi, és una estafa!). Nombrosos problemes tenim damunt la taula per a la seua resolució. Alguns, molt importants, "el problema d'Espanya" i "el debate catalán", en són una mostra. Massa complicats per a nosaltres, els deixem en mans del nostre intelectual de referència. Estem segurs que aconseguirà que no necessitem el passaport per visitar la Sagrada Família, ara que ja estan acabant-la.

Nosaltres volem participar d'altres assumptes: "el problema Wert" i "el debat educatiu". Què fem amb un individu disposat a acabar amb l'educació pública? Què fem amb una colla d'indocumentats que volem arrabassar amb l'ensenyament públic valencià?

De moment, el 24 d'octubre, farem vaga. El problema va començar el 1714, (per a quan una exposició que ens conte la història vertadera a la Sala d'Exposicions Temporals del Mataor?), ho sabem, "quan el mal ve d'Almansa, a tots alcança", però, arà es concreta en dos noms: Wert i LOMCE, i el 24 d'octubre li direm que nosaltres volem educació pública de qualitat i, ni la LOMCE, ni Wert, ens la duran.