dissabte, 25 d’octubre del 2014

UN LLOC EMBLEMÀTIC.

El passat Plenari, a l'apartat de precs i preguntats, es fan fer una sèrie de preguntes relacionades amb el Restaurante Mariola:

Junts per Beneixama preguntava: En quin estat es troba la DIC del restaurant Mariola? Donat que el promotor ha fet cas omís a l'ordre de paralització de les obres, quines mesures ha pres l'equip de govern al respecte?

I el PSOE: ¿En qué estado se encuentran las obras i los trámites del Restaurante Mariola?

En ambdós casos la resposta és la mateixa o semblant. Diu l'alcalde que "se li va fer un decret de paralització d'obres", "que se li va donar una llicència provisional i limitada", que "s'han presentat un parell d'al·legacions al projecte que s'han tramitat a Conselleria i ja diran", que "ha fet moltíssim més del que se li havia autoritzat" i que "els següents passos vull comentar-los abans amb Urbanisme".

I que "me parece pésimo lo que ha hecho. Nosotros, eh, eh, ...".

Mentre, el Restaurante Mariola, continua endavant. En compte de parlar amb Urbanisme està pensant en una "próxima inauguración". Ja vorem! Les imatges corresponen a un fullet informatiu que ha arribat a casa fa només uns dies.




"El edificio fue recuperado, restaurado y actualizado con las últimas tecnologías. Con estas características, Restaurante Mariola ofrece una ambientación muy especial y se ha convertido en uno de los lugares más emblemáticos del entorno".