divendres, 27 de març del 2015

SUBVENCIONS PER UN "TUBO".

Ho havíem dit. Traca final, alguna carcasa, ah!, ... i ha faltat un pèl per a tirar masclets. Allí mateix, a dintre del Saló de Plens. No heu vingut i us ho heu perdut!

Ara, i les setmanes i mesos que vindran, hi haurà subvencions per a tots, a la web municipal ja ens diuen que la Dipu ens ha concedit "cinco aparcabicicletas", "cinco"; i han demanat també "dos salaris joves", (ara se'n recorda ella dels salaris i dels joves), ho ha dit Mª Ángeles Rivas Graciá, i ..., "gales líriques" a l'Auditori. Què? No ho esperàveu, eh? Doncs sí, "gales líriques". Nosaltres, la veritat, som més partidaris de l'òpera, més concretament, de Wagner, però, una passadeta de "La Revoltosa" o de "La del manojo de rosas", de tant en tant, tampoc ve malament. Caldria que no oblidaren el berenar. Després de la "gala lírica" toca berenar.

Resumint, un rastre i, com a mostra, un exemple: han demanat una subvenció d'equipament d'intal·lacions culturals, la compra de sis ordinadors per a la Sala del Centre Cultural, "bueno, canviaríem els ordinadors de dins l'Ajuntament i els de dins l'Ajuntament els formatejaríem i serien els que col·locaríem allí" -ho conta literalment així Mª Ángeles.(Ja voreu quan es redacte l'Acta com ho diu exactament així, que els ordinadors destinats a equipaments culturals són per a dins de l'Ajuntament, ja voreu com ho diu l'Acta així).

Aquesta persona té frases antològiques. Poc després li recrimina a un regidor de l'oposició el que està dient: " ... ho dius així com si ací no es fera res ...". La paciència, la prudència i el sentit comú de l'oposició eviten dir moltes coses.