dilluns, 17 d’agost del 2015

"PEDREGADA CATASTRAL".

Acabe de llegir al feisbuc dels Populars de Beneixama que presenten una moció sobre la regularització cadastral que ens ha tocat. No vull que us la perdau, no té desperdici, encara que el més interessant està en els comentaris que l'acompanyen.
Sembla que la moció ja ha passat hui pel registre i es vol debatir el proper Ple Ordinari, o siga, l'últim dijous de setembre (això ho diuen ells).

Aquestes persones són eficients a l'oposició. Falta mes i mig per al Ple, però, ja tenen preparada la moció. Quan manen, quan són ells els qui manen, quan es tracten temes importants als plenaris o es pregunta per qualsevol cosa, a sovint, podem escoltar: "la setmana passada vaig parlar amb ...", "ahir tenia cita amb ...", este matí he parlat per telèfon amb ...", "hui hem rebut una carta de ...", "fa dues hores em va cridar per parlar del tema tal persona ...", ...

I, en aquest cas, mes i mig abans del Ple, ja tenen el tema resolt (de la moció i els comentaris afegits ja us contarem detalls altre dia). Està molt bé. Aquestes persones són molt eficients a l'oposició. Els votants de Beneixama poden estar satisfets, van encertar amb el seu vot les passades eleccions de maig.