dimecres, 25 de novembre del 2015

INFORMES D'ALCALDIA.

A l'apartat d'informes d'Alcaldia, el senyor Alcalde va donar la paraula als diferens regidors per informar el Plenari de tots aquells assumptes que cregueren oportuns, dintre de les respectives àrees de la seua competència.

Van haver informes detallats sobre cultura, patrimoni, educació, medi ambient, residus, energia, promoció econòmica, turisme, serveis socials, sanitat, piscina, joventut, esport, festes i les informacions que el mateix Alcalde va voler donar.

Però, el primer d'aquestos informes, fou el de la regidoria d'agricultura en mans del PP local. El regidor ens va contar que "nos han aceptado la reparación de algún camino de los supuestamente dañados", "por lo que el próximo miércoles vendrá un técnico de la Consellería a girar visita de inspección para ver aquellos que pretendemos arreglar", "elegir cuáles de ellos son prioritarios", "pues no sabemos que cantidad concreta, (de camins, es refereix), nos permitirán reparar", "dentro de la posible ayuda que nos concederán".

Bé. Sí, heu llegit bé: "algún camino", "supuestamente dañado", "pretendemos arreglar", "elegir cuáles", "no sabemos", "posible ayuda", ...

Només va faltar que on va dir,  "que nos concederán", hagués dit, "que probablemente nos concederán", i l'informe hagués estat redó, o, sinó redó, possiblement quasi redó.