dimecres, 25 de novembre del 2015

JUSTÍCIA!

De vegades les decisions de l'administració pública no agraden a la ciutadania. Hi ha persones o col·lectius que creuen que determinades normes, algunes adjudicacions de diners públics, resolucions administratives o una simple prohibició o multa, no s'ajusten a la legalitat i es creuen perjudicades per les decisions d'una Diputació o d'un Ajuntament. 

Què poden fer en aquest cas? Presentar la reclamació que corresponga, el contenciós adient o la denúncia davant d'un jutjat.

I què pot fer l'organisme públic? Defensar-se. Raonar la seua decisió, justificar la seua actuació, buscar-se un advocat i anar-se'n al jutjat.

Doncs bé, segons es va informar a l'últim Plenari, al punt de Decrets d'Alcaldia, sembla que en això estem, una vegada més, millor dit, dues vegades més.

- Decret núm. 113. Delegació en els Serveis Jurídics de la Diputació de la representació i defensa en judici procediment ordinari 448/2015 interposat davant el Jutjat Contenciós-Administratiu núm. 2 d'Alacant per Julio Navarro Santamaría contra l'Ajuntament de Beneixama.

- Decret núm. 114. Personació i delegació en els Serveis Jurídics de la Diputació de la representació i defensa en judici procediment ordinari 390/2015 interposat davant el Jutjat Contenciós-Administratiu núm. 1 d'Alacant pel Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació Física contra la concocatòria de la Diputació Provincial del Pla d'Ajudes a Ajuntaments per activitats esportives, anualitat 2015.

Esperem que el jutge li done la raó a qui la tinga.

* Als seus informes al Ple, va aclarir l'Alcalde que aquests Decrets feien referència a unes obres al carrer València un, i l'altra demanda ens afecta per haver rebut l'Ajuntament, de la Dipu, una subvenció per a les escoles esportives municipals.