diumenge, 11 de gener del 2015

MÉS JUNTS ENCARA!


Junts per Beneixama ha estat els últims huit anys treballant, en la mida de les seues possibilitats, en la defensa dels interessos de la gent de Beneixama. La societat està ara en un moment decisiu en el que la conscienciació de la gent ha canviat per a bé, i necessitem que els ciutadans s’impliquen en el disseny del seu futur, que és també el futur del poble.
El proper mes de maig hi ha eleccions municipals, i ara és l’hora de fer una llista per a presentar-nos a aquestes eleccions i de redactar un programa que arreplegue les inquietuds de la gent del poble. Sabem que hi ha moltes persones a Beneixama que volen un ajuntament més participatiu i, com que de moment no tenim definida la llista i estem iniciant la elaboració del programa, convidem a tota la gent que vulga implicar-se, en major o menor mesura, en aquest projecte de futur, a aportar idees per al programa i a participar en l’assemblea que celebrarem a principis de febrer. 

El resultat no sabem quin serà (potser una nova llista de JPB, potser una llista sota un altre nom), però el que sí que sabem és que seran una llista i un programa fets des de la base, des dels electors, i per a l'interés general dels ciutadans.
És per això que volem escoltar-vos. Totes les idees i aportacions són benvingudes, i esperem que hi haja debat ací mateix, al facebook de Junts i, sobretot, al carrer.Ara és l’hora!